zaterdag 27 september 2014

What's cooking bij D'Verte Inn!

Vandaag
geen cooking op onze AGA.

 Nee,
wij waren vandaag bij d'Verte
voor de kookworkshop 
die we cadeau kregen bij onze AGA.


Wij kookten met nog acht anderen
en ik kan je vertellen
dat er dan op een dag 
heel wat uit een AGA kan komen!

Om je een indruk te geven: 
De braadoven met aardappeltjes, gehaktballen en hartige taart.
De bakoven met twee crumbles.
De kookoven met worteltjes en runderlende.
De warmhoudoven met vanillesaus 
en véél borden en schalen die mochten opwarmen.

Saskia had namelijk de volgende gerechten voor ons bedacht:
  • Soep van geroosterde 
  •  
  • tomaten en paprika's
  • crostini
  • brickstengelstjes
  • mini-pizzaatjes
  • zalm uit de oven
  • zalm van de sudderplaat
  • runderlende
  • gehaktballetjes
  • aardappeltjes met rozemarijn
  • hartige taart
  • rijst met gewokte groenten en gegrilde kip
  • zoetzure sperzieboontjes
  • worteltjes met honing en sinaasappelzeste
  • appelcrumble
  • appel-bramencrumble
  • vanillesaus
  • sprits
  • havermout-kokoskoekjes

Ik heb geen foto's van de lunch, helaas.
Maar misschien ben je me daar wel dankbaar voor
als je naar de foto's van het diner kijkt...




 

 



 
 Voor ons geen honger vandaag ;)


Geen opmerkingen:

Een reactie posten