dinsdag 30 september 2014

What's cooking op 30 september

Sorry,
haast-foto's vandaag.
Maar snelheid was gewenst
aangezien de pannen
heel snel leger werden!

Vandaag wederom restverwerking
en dat betekent 
nog een paar aardappelschijfjes van eergisteren,
met wat tonijn uit blik,
in een omelet.


En het omeletmengsel
bestond dan weer uit 
ei,
restje kefir,
wat kruiden
en als geheim ingredient
(in het kader van:
"wat ze niet weten, wordt gegeten")
geblenderde gekookte bloemkool van zondag ;)

Voor ons
 "Ik houd niet van omelet"-mannetje
warmden we tomatensoep uit de diepvries op.


Waarna dat mannetje,
toen zijn kom soep leeg was,
verklaarde 
dat hij toch wel een stuk omelet wilde proeven.
En dit vervolgens
met veel smaak
(en wat korrels Keltisch zeezout)
verorberde.

Och ja...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten