die schreeuwden om verwerking.
Maar toen de tomaten tevreden sisten in de oven,
bleken ook nog drie courgettes,
2 stelen prei
en een maiskolf te roepen!
Ok, ok...
Ik roosterde alles bovenin de braadoven
en liet de blender het daarna 'versoepen'
met 2 tenen geroosterde knoflook,
Keltisch zeezout
en gelatinepoeder.
Mmm, dat was me een soepje!
In het fruitpakket zat een bakje bramen
en ik besloot de bramen niet de kans te geven
te gaan schreeuwen ;)
Ze (125 g) gingen in de blender
met 200 ml yoghurt,
3 eieren,
1,5 el rijstmeel,
1 el honing én
1 tl vanillemerg.
Ik vette vier kleine ovenschaaltjes in
en goot hierin het yoghurtmengsel.
20 minuten in het midden van de bakoven,
ongeveer de tijd die we nodig hadden om de soep te eten,
en we konden meteen door
naar het toetje!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten