dinsdag 3 november 2015

Recept: Kaki-avocado pudding


Het plan was om een
no-cheesecake te maken 'avec'ado...
Snap je 'm nog?
Iets wat lijkt op een cheesecake dus,
maar waarin geen kaas is gebruikt voor de vulling,
maar avocado.


Mijn bedoeling was 
de no-cheesecake een krokante bodem te geven.
Dat is me echter niet gelukt ;)

Ik overgoot de no-cheesecake
met een mandarijn-chiazaad jam,
maar vond deze te bitter van smaak
ten opzichte van de vulling.


Helaas geen recept voor een
no-cheesecake 'avec'ado dus vandaag.
Maar wél het recept voor
een heerlijk zacht smakende
kaki-avocado pudding!
En geloof me,
die pudding alleen
is het maken ook meer dan waard!



Kaki-avocado pudding

Ingrediënten:
2,5 avocado (200-250 g)
1 flinke kaki
5 el gesmolten kokosolie
2 el honing
1 el citroensap
1 tl vanillemerg
snuf zout


Bereiding:
Doe het vruchtvlees van de avocado samen met de andere ingrediënten in een blender of keukenmachine en laat deze alles mengen tot een mooie romige pudding ontstaat.
Koel de pudding tot gebruik in de koelkast.

Smakelijk! 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten