Ik droogde een berg kastanjes
en maalde het tot meel.
En ja,
als je dan kastanjemeel hebt,
dan moet je er natuurlijk
ook mee bakken!
En waar kun je dat
in deze tijd van het jaar
beter mee doen
dan met pompoen
en koekkruiden?
Kastanje-pompoen kruidkoek
Ingrediƫnten:
250 g pompoenpuree
125 g kastanjemeel
4 eieren
1 el ahornsiroop
1 el appelazijn
1 tl koekkruiden
1 tl kaneel
1 tl baksoda
1/4 tl zout
Bereiding:
Meng alle ingrediƫnten goed door elkaar en laat het mengsel een half uur opstijven op een koele plek.
Vet een bakvorm in en bekleed de bodem met bakpapier.
Roer het beslag nog een keer rustig door en giet/schep het dan in de bakvorm.
Zet de bakvorm bovenin de bakoven en bak de kruidkoek daarin in zo'n 30 minuten gaar.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten