Och,
als je op internet zoekt
naar recepten voor overnight oats
('pap' van havervlokken die een nacht hebben geweekt),
kom je vanzelf ook recepten tegen
voor 'snicker'-oats.
Ik gaf er mijn eigen draai aan
en deel die hier met jullie.
Draai gerust zelf ook nog een stukje door (ha, ha)
en laat me weten wat je deed.
We benne op de wereld
om mekaar, om mekaar
te inspireren niet waar?
Overnight snicker-oats
(1 portie)
Ingrediënten:
140 ml havermelk
40 g havervlokken
1/2 banaan
1/2 el chufameel
1 el pindakaas
1 el rauwe cacao
1 tl kokosbloesemsuiker
1 tl chiazaad
1 tl chufa-olie
snuf zout (tenzij je pindakaas al zout bevat)
Bereiding:
Voor dit recept gebruik je een halve banaan. Eet de andere helft maar lekker op ;)
Prak 1/4 banaan fijn en snijd 1/4 deel in stukjes.
Doe de havermelk en olie in een potje en roer hier de geprakte banaan doorheen.
Voeg pindakaas, zout, cacaopoeder en kokossuiker toe en meng alles goed.
Nu gaan havervlokken, chufameel, chiazaad en de stukjes banaan erbij.
Roer nog één keer goed door, draai de deksel op het potje en zet het potje in de koelkast.
Succes met wachten tot morgen ;)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten