Met gepureerde avocado
kun je zulke lekkere en vullende toetjes maken!
Wij hebben er inmiddels al flink wat uitgetest
en hier de recepten gedeeld.
Kijk maar eens in de recepten-index.
Galia-avocado pudding
(2 porties, of 4 mini-porties)
Ingrediënten:
1 avocado
1 galiameloen
10 g cacaoboter
30 ml kokosolie
1 tl collageen
2 tl gelatine
Bereiding:
Laat de cacaoboter en de kokosolie smelten in een schaaltje achterop de AGA.
Schil en ontpit de meloen. Snijd het vruchtvlees in blokken en doe deze in een blender.
Schil en ontpit ook de avocado en voeg het vruchtvlees toe in de de blender.
Voeg de kokosolie en cacaoboter toe en mix alles fijn.
Doe dan de collageen en gelatine erbij en laat de blender nog even draaien.
Laat de pudding minimaal een uur in de koelkast opstijven.
Eet smakelijk!
Tip:
Ga je liever voor een vegetarische variant van deze pudding? Voeg dan een extra avocado toe in plaats van de gelatine en collageen.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten