maandag 11 mei 2015

What's cooking op 11 mei: Soort van nasi ;)

Er was nog rijst over
van de portie die we gisteren opbakten met ketjap en ei.
Dat ging vandaag weer de pan in.

Er lag nog peen uit het groentepakket,
iets waar we niet bijzonder dol op zijn
(behalve in pekelwater met gember,
maar daarvan hadden we nog een volle pot).
Ook lagen er radijsjes
die rauw zo pittig waren
dat het voor ons te veel van het toch al niet geliefde was.
Tja, we moeten nog veel leren eten...


Ik besloot de peen en radijs in de blender te snipperen.
Dat deed ik ook met een kleine portie peultjes uit de vriezer.
Samen met prei, gember, geelwortel en wat rode peper
ging dit door de rijst heen.
Er werd een enkel kipfiletje in stukken gesneden en aangebraden
evenals een aantal plakken rauwe ham.
Ook dit ging door de rijst heen.



Et voilá!
Iets wat lijkt op nasi,
er qua smaak ook wel een beetje op lijkt,
maar vooral gewoon lekker was van zichzelf!
 
 
 De laatste tijd pakken de experimenten weer goed uit!
Gelukkig ;)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten