dinsdag 2 augustus 2016

Courgette chips

Augustus!
De tijd dat de courgettes
je moestuin overnemen
en in de winkel en op de markt
voor het meenemen liggen.



Maak er eens een keer
lekkere chips van!
In de warmhoudoven is dat zo simpel gebeurd.
Het kost je alleen wat uurtjes voor het drogen.
  
Wel meteen opeten
want ze blijven niet knapperig!


Courgette chips

Ingrediënten:
courgette
Keltisch zeezout

Bereiding:
Gebruik de 2mm schijf van de Magimix om van je courgette dunne plakken te maken (of gebruik de mandoline).
Bekleed een ovenrooster met bakpapier en leg hier de plakjes courgette op. Let op dat ze elkaar niet overlappen.
Bestrooi de plakjes licht met vers gemalen Keltisch zeezout.
Laat de courgette in de warmhoudoven in zo'n 7 uur lekker knapperig drogen en dan:
smikkelen maar!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten