Geen idee hoe zo'n idee dan in mijn hoofd plopt.
Maar ik weet inmiddels wel
dat de gekste ideeën vaak
het leukste en lekkerste resultaat geven.
Dat was ook zo met dit idee.
Het zag er zo mooi uit
en smaakte gelukkig navenant.
Misschien moet je er dus maar niet te lang over nadenken
Het zag er zo mooi uit
en smaakte gelukkig navenant.
Misschien moet je er dus maar niet te lang over nadenken
Rijstschotel met blauwe bessen en spinazie
(2-3 personen)
Ingrediënten:
200 g zilvervliesrijst en wilde rijst, gemengd
250 g zalmfilet
100 g blauwe bessen
500 g spinazie
4 g geraspte gemberwortel
Bereiding:
Kook de rijst gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Neem een kleine braadslede en verhit wat olie hierin.
Bak de zalmfilet hierin gaar en bruin.
Was de spinazie en laat deze uitlekken.
Haal de zalm uit de braadslede en leg deze apart.
Doe een klein beetje olie bij het bakvet van de zalm in de braadslede en bak hierin de spinazie met de geraspte gember tot de spinazie geslonken is.
Voeg de zalmfilet in stukken toe aan de spinazie, en doe ook de rijst en blauwe bessen erbij. Schep alles goed door elkaar.
Schuif de braadslede in de kookoven en laat de smaken hier nog een kwartier op elkaar intrekken.
Eet smakelijk!
Neem een kleine braadslede en verhit wat olie hierin.
Bak de zalmfilet hierin gaar en bruin.
Was de spinazie en laat deze uitlekken.
Haal de zalm uit de braadslede en leg deze apart.
Doe een klein beetje olie bij het bakvet van de zalm in de braadslede en bak hierin de spinazie met de geraspte gember tot de spinazie geslonken is.
Voeg de zalmfilet in stukken toe aan de spinazie, en doe ook de rijst en blauwe bessen erbij. Schep alles goed door elkaar.
Schuif de braadslede in de kookoven en laat de smaken hier nog een kwartier op elkaar intrekken.
Eet smakelijk!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten