donderdag 28 april 2016

Cacao-amandel fudge


Ongelooflijk
dat ik dit recept
nog niet eerder hier gedeeld heb.
Het is immers een
old time favorite
hier in huis.

Eerlijk is eerlijk,
het is een tijd geleden dat ik het maakte.
Maar vandaag was het weer zover
en kon ik er meteen
foto's van maken.



Cacao-amandel fudge

Ingrediënten:
200 g kokosolie, extra vergine
45 g cacaopoeder
45 g honing
45 g ahornsiroop
40 g amandelmeel
35 g gedroogde vruchten (ik gebruikte rozijnen en stukjes abrikoos)
40 g hennepzaad

Bereiding:
Laat de kokosolie zacht worden bovenop de AGA (niet smelten!).
Doe de kokosolie met de overige ingrediënten in de keukenmachine en laat deze het goed mengen. Je kunt er eventueel voor kiezen om de vruchten er pas later doorheen te mengen, zodat ze nog heel terug te vinden zijn in de fudge.
Bekleed een schaaltje (10x20cm) met bakpapier en schep hier het 'beslag' in.
Laat het in de vriezer opstijven en snijd het daarna in blokjes.
Bewaar het in de koelkast.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten