zaterdag 20 februari 2016

Chocolade met kokos

Het is al een tijd geleden
dat ik hier het recept publiceerde
van een heerlijke 'chocolade'
op basis van kokosolie.


Ondertussen ontdekte ik per toeval
een nieuwe variant
die eigenlijk wel heel voor de hand liggend was...


 
Chocolade met kokos

Ingrediënten:
50 g cacaoboter
50 g rauwe cacao
50 g kokosolie
30 g honing
3 tl kokosmeel
1/2 tl vanillepoeder
wat sinaasappelzest naar smaak

Bereiding:
Laat de cacaoboter en kokosolie smelten in een kom achterop de AGA.
Roer er de cacao, honing, vanillepoeder en kokosmeel doorheen.
Bekleed een schaal of bord met bakpapier en giet hierin de chocolade.
Let op dat je de laag redelijk dun houdt (0,5 cm), want de honing zal naar de bodem van de chocolade zakken.
Verdeel wat geraspte sinaasappelschil over de chocolade en laat de chocolade in de diepvries opstijven.

Geniet!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten