vrijdag 25 maart 2016

Gehaktballetjes met abrikoos

Het gerecht
waarbij ik deze balletjes serveerde
viel niet echt in de smaak.

Gelukkig smaakten deze balletjes erg lekker
en konden we ze gebruiken
om de happen aangenamer te maken...

Op de foto, wilden de ballen trouwens niet,
dus ik heb ze alleen in het donker kunnen fotograferen ;)





Gehaktballetjes met abrikoos

Ingrediënten:
250 g rundergehakt
6 gedroogde abrikozen
1/2 tl kaneel
1/2 tl gemberpoeder
1/4 tl paprikapoeder
1/4 tl foelie

Bereiding:
Snijd de gedroogde abrikozen fijn.
Meng het gehakt met de abrikozen en de kruiden.
Vorm er balletjes van ter grootte van een walnoot.
Bak de ballen in wat kokosolie in een pan of braadslede onderin de braadoven in 15-20 minuten gaar en bruin.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten