dinsdag 31 mei 2016

Aardappel-koolrabi puree

Ik deel iets simpels deze keer.
Eigenlijk
een echt basisrecept.

 Misschien inspireert het je
om wat te experimenteren
en je eigen variatie te proberen.
Mijn versie
is in ieder geval
een echte aanrader!
 

Aardappel-koolrabi puree
(6 personen)

Ingrediënten:
1 kg aardappel
1 koolrabi
1 teen knoflook
1 ei
1/4 cup ghee

Bereiding:
Schil de aardappels, koolrabi en knoflook en snijd ze in blokjes/stukken.
Kook ze samen gaar.
Stamp de aardappels, koolrabi en knoflook fijn.
Voeg dan ei en ghee toe en stamp dit door de groenten heen.
Als de stamp nog wat te droog is, kun je nog een ei of ghee toevoegen.
Serveer de puree net als ik met andijvie en getopt met wat kiemen, of met iets anders van je gading.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten