dinsdag 21 april 2015

What's cooking op 21 april: raapstelen-rucola stamppot

Veel vers groen blad
deze week in het groentepakket.
Ik besloot twee van de vier soorten
maar meteen te gebruiken
en zo stond er vandaag
een raapstelen-rucola stamp op het menu.


Wat gehakt, ui, knoflook, raapstelen en rucola...


... tezamen met wat aardappelen, een eitje, ghee en havermelk


resulteerde in dit:




 

Ik lunchte met een gekruid tomatensoepje
gemaakt met wat over was van de shakshuka,
dat wat in de fles passata was blijven zitten
én wat paardenbloemblad en rozemarijn.

Een lekker soepje!
Geserveerd in een bijzonder fotogeniek kommetje!




En omdat het jongste kind vanavond
een uitvoering had op school,
moest er ook nog iets gebakken worden
voor de koemelk-vrije kindjes.
Het werd deze bananencake
waarvan ik er maar meteen twee bakte.
Dan hebben we morgen ook nog wat!




Geen opmerkingen:

Een reactie posten