dinsdag 29 september 2015

What's cooking op 29 september 2015: Spaghetti Salmone en soort van appeltaart


Er zat spinazie in het groentepakket
en dan valt de keus hier in huis al snel
op tagliatelle met gerookte zalm en spinazie
of een variant daarop.


Vandaag werd het inderdaad een variant.
Geen gerookte zalm, maar zalmfilet.
Geen tagliatelle, maar spaghetti.
En de spinazie vulde ik stiekem aan
met het laatste restje bindsla wat er nog lag.

Dat zag er dan zo uit:




Bij de buffelboer
raapten we vier appeltjes op onder de appelboom
(het is maar dat je het weet Arjan,
anders zouden we eroverheen rijden...).
Die werden geschild en in stukjes gesneden
en gingen in een springvorm
op een bodem van plakken cake
die nog in de vriezer lagen.

Eén plak cake werd in blokjes gesneden en,
vermengd met 4-granenvlokken, kaneel en kokosolie,
als topping over het 'taartje' gestrooid.




Ik vond de appeltjes niet echt lekker van smaak,
maar de rest van het gezin smulde van de traktatie!

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten